Declaraţia Mişcării Populare ”Salvăm Moldova!” /19.10.2020/

Mișcarea populară „Salvăm Moldova!” urmărește cu atenție evenimentele politice care au loc atât în Republica Moldova, cât și în fostele republici ale URRS.

O deosebită îngrijorare trezesc evenimentele care se desfășoară în Belarus, Armenia, Azerbaidjan, Ucraina, Georgia, precum și intensificarea tensionării politice în Republica Moldova.

Numeroase fapte aduse la cunoștință oamenilor de stat de către organele de forță și care sunt reflectate de către mass-media demne de încredere demonstrează că, practic, toate evenimentele poartă amprenta structurilor Departamentului de Stat al SUA, CIA și a numeroaselor organizații occidentale controlate de către acestea.

Noi, moldovenii, ținem minte bine evenimentele, relativ recente, din anul 2009, când în țara noastră a avut loc o tentativă de lovitură de stat, ținem minte cum și conform cărui scenariu au fost vandalizate și incendiate clădirea Parlamentului republicii și cea a președinției. Există informații sigure despre participarea la realizarea acestui plan diabolic a oamenilor politici proromâni, despre aflarea în republică a unor mercenari instruiți, precum și despre rolul-cheie al Occidentului în organizarea acelor evenimente. Ținem să menționăm că și atunci s-a observat foarte clar, în organizarea dezordinilor, mâna Washingtonului și a Bucureștiului!

Ținând cont de cele expuse mai sus, recomandăm cu insistență structurilor responsabile de planificarea operațiunilor speciale să ia aminte și să înceteze imediat să destabilizeze situația social-politică din Republica Moldova!

Noi nu dorim și nu vom admite repetarea dezmățului în Patria noastră și vom întreprinde toate măsurile pentru a nu admite realizarea scenariilor unui maidan în Moldova noastră!

Facem apel către Ambasada SUA ca să analizeze cu atenție situația creată și posibilele urmări negative pentru dezvoltarea relațiilor moldo-americane. 

Cu atât mai mult că, după cum știe întreaga comunitate mondială, în aceleași SUA situația economică și social-politică este tensionată până  la limită.

Din numele membrilor organizației noastre ne adresăm cu rugămintea: lăsați-ne în pace! Noi, cetățenii RM, cu o bogată istorie și tradiții multiseculare, știm foarte bine cum să ne organizăm viața în propria țară, cum să ne consolidăm economia, cum să ne întemeiem familia și să ne creștem copiii!

Nu impuneți altora modul vostru de viață și de gândire – acestea nu sunt cele mai bune de pe Pământ și înșiși cetățenii voștri o dovedesc clar prin protestele lor de masă!

Ne vom descurca singuri cu alegerile prezidențiale, precum și cu alte alegeri, și vom crea organe de stat demne, suverane, promoldovenești! Iar intrigile voastre, operațiunile speciale împotriva cetățenilor pașnici și a țărilor suverane, stilul vostru – toată lumea îl cunoaște deja bine și s-a cam plictisit de el!

Ne adresăm către toți locuitorii Republicii Moldova ca să dea dovadă de vigilență și să nu cedeze în fața provocărilor din partea forțelor destructive care sunt interesate ca în republica noastră să se repete „maidanele” și tulburările din Belarus. 

Jos mâinile de pe Moldova! Împreună suntem puternici, împreună vom învinge!

Declarația a fost adoptată la ședința Consiliului Mișcării Populare „Salvăm Moldova!”,

Declarația  a fost aprobată  de către Consiliul  Coordonator al Mișcării Populare „Salvăm Moldova!”,

de către  colonelul Ion Mahu, fost șef al Serviciului de Contraspionaj în cadrul SIS al RM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *